Lapszabászat

Bútorlapok és táblás anyagok tekintetében az InterSpan, a FALCO, EGGER, és a THERMOPAL kiváló minőségű anyagait forgalmazzuk. Ezen kívül I. osztályú fenyő fűrészárut is forgalmazunk. Kereskedelmi igények szerint, a megrendelő kívánságára a fenti anyagokat megmunkáljuk.

A tökéletesebb kiszolgálás és a folyamatosan növekvő forgalom miatt 2001-2002 évben vállalkozásunkat bővítettük saját erőből. A már meglévő üzlethelységünk mellé építettünk egy 154m2 alapterületű egyszintes épületet, melynek földszintjén helyeztük el, a szintén önerőből vásárolt, EU szabványoknak megfelelő új gépeket. (HOLZ-HER 1215 SuperCut lapszabász gép, HOLZ-HER 1225 SuperCut lapszabász gép, FELDER marógép, körfűrész, vastagoló-egyengető gyalugép, SCM OLIMPIC 208 ER típusú élzáró automata, stb.) Ezekkel a gépekkel a megrendelők legkülönbözőbb igényeit tudjuk kielégíteni, mely igények sora folyamatosan bővül.
Rendelkezésünkre áll továbbá egy HOLZ-HER CNC megmunkáló központ, és külön fényezőn fényezőműhely teljes kapacitással.

Bármilyen bútorlap, munkalap és fa, megmunkálást, el tudunk végezni, legyen szó ívekről, szögekről, vagy szögbevágott élekről, bármilyen bonyolult formában.
A kiváló és új géppark valamint a sok éve nálunk dolgozó megbízható és precíz kollégák biztosítják a tökéletes és pontos munkadarabokat.

 

Letölthető dokumentumok:

Ugrás a lap tetejére

Unit-B Faipari Kft. | 1154 Budapest, Szentmihályi út 44. | Tel/Fax: 06-1-306-4996 | Mobil: 06-30-399-6-993